Breakfast Ringkas Untuk Alas Perut

Menu breakfast ringkas sebelum ke tadika. Alas perut seawal 7 pagi, 9 pagi pula breakfast disediakan pihak tadika. Boleh la beri sedikit tenaga sebelum mengisi perut dengan makanan yang lebih berat =)

Sarapan pagi kan penting....

Gara-gara terpengaruh dengan MasterChef hari tu, nak makan simple omelette - tanpa sayuran atau udang etc. Hanya telur dan garam.



Sudahi dengan Yakult - bekalan bakteria baik.


Selesai! Ready to school dengan bekal untuk dimakan di waktu petang!

7 comments:

  1. assalamualaikum.. singgah bls kunjungan.. sy pun tgh sarapan ni.. ;)

    ReplyDelete
  2. salam kenal...
    sarapan yang sihat...

    ReplyDelete
  3. mmg ringkas habis ni .. yakult baik untuk perut budak² awal pagi atau perut yg meragam...

    ReplyDelete
  4. simple sungguh. bagus lah kalau dia nak makan. yakult tu anak sy tak tahan. klw makan je demam.

    ReplyDelete
  5. ringkas dan simple, dan ini yang anak2 suka, letak pula sos cili, perghhh sedappp

    ReplyDelete