Bekas Sand Art Yang Gorjes

Sand art sentiasa ada stock dalam rumah. Aktiviti mudah yang menyeronokkan. Tapi, untuk menyimpan bermacam kaler sand art akan mengambil banyak ruang. Padahal, isinya tidaklah sebanyak mana.

Asalnya, sand art Adam di simpan di dalam bekas-bekas plastik pakai buang. Penuh la satu ruang drawer dengan sand art. Aiyakk... memang tak in langsung.


Dua option - satu bekas yang ada stack, satu lagi tupperware kecil.



Untuk lebih kemas, pilih yang ini =)

Nampak lebih kemas kan? Sudu, lidi, dan sand art di dalam satu bekas.


So, drawer Adam telah diperkemaskan. Yey!!!!

5 comments:

  1. haah kan.. saya plak, pas 1 sesi sand art, trus buang lebihan pasir.. good idea, tq for sharing

    ReplyDelete
  2. my kids kalau ade sand art nie kat rumah, habis sekejap je bersepah atas lantai uhuhuhuu..

    sejuk mata tengok benda dh kemas kan?

    ReplyDelete
  3. nanti kongsikanlah hasil kerja Adam menggunakan sand art ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah banyak yang dikongsikan di dalam blog ini =)

      Delete