Seronok Dapat Batang Ais Krim

Adam happy sangat-sangat apabila mendapat sesuatu dari kawan sekolah. Seronok dan teruja. Cuba teka apakah ia....

Batang ais krim =)


Happy nya Adam dapat dua batang ais krim. Batang aje, bukan ice cream tau.

" Kalau mama nak makan ais krim, lepas ni boleh pakai stick ni kalau stick mama hilang ".

Haaa... ice cream cornetto je ada dalam peti. Tak perlukan batang pun. Bukankah beli ice cream memang dah ada batang =)

Gembira sungguh dapat present dari kawan. Padahal, ni ha... sebeban ada mama beli.


3 comments:

  1. oh mengamit kenangan , dulu selalu gak main lawan2 batang aiskrim...hehe

    ReplyDelete
  2. namanya budak, kan? seronok semuanya kalau pasal kawan dan mainan... ninmesti kawan baik dia yg bagi tu

    ReplyDelete
  3. bolh buat art ni... buat kapal terbang ke, pepatung ke... mesti comel!:)

    ReplyDelete