Kegembiraan Anak Kecil


Anak kecil, tidak kira di mana, asal bersama keluarga dan dapat bermain, tetap gembira. Walaupun tiada permainan di sini, pandai menyesuaikan diri untuk menghiburkan hati sendiri.

Terubat segala rasa melihat keceriaan dan senyuman anak.

Published with Blogger-droid v2.0.9

12 comments:

  1. betul sekali! firas pun happy jer kalau mama n ayah ada sama2

    ReplyDelete
  2. Adam kat mana ni? Di hospital ke? Siapa yg sakit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tajam mata! Adam teman mama...

      Delete
    2. MA tak sihat? Apa dah jadi? Semoga tak ada yg serius ye..alahai risaunya

      Delete
    3. Insya Allah semua nya baik sahaja. Doakan yang terbaik utk kami =)

      Delete
  3. semoga MA sihat2 sahaja ye..jaga kesihatan ok

    ReplyDelete
  4. comel adam... ye kan, budak2 ni, bila kita tengok dia, rasa sejuk je hati walaupun kdg2 dia nakal.. hihi^^

    p/s: akak jom la join segmen deno.. kalau akak tahu buat banner kan.. deno ada idea.. adam lukis rama2, then tulis "LUPUS.. learn about it.." pastu akak snap gambar.. hihi... ^_^

    ReplyDelete
  5. Great idea. Guna phone aje. X perlukan lappy =)

    ReplyDelete
  6. adam kan pandai lukis.. gambar family tu pun cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. K. Insya allah akak join. Dapat idea dah nak suruh adam buat craft =)

      Delete