Kad Ucapan Hari Ibu

Pagi tadi Adam picnic di tasik bersama-sama kawan-kawan tadika. Picnic bermula jam 9 pagi. 

Adam sampai rumah jam 8 malam. Dan menghulurkan ini kepada mama. 


" Happy mother's day!  ".

" Tq sayang ".

" Kawan Adam kan.. dia tak sayang mama dia. Dia makan lolipop ni masa kat school. Tak bagi pun kat mama dia ".

Ala touching nya.... dekat 12 jam jugak tu Adam menahan rasa. Tengok kawan-kawan makan lolipop masing-masing.

" Makan la mama. Tu mama punya ".

" Mama tak suka lolipop ".

" Ok ".

Adam tak minta pun lolipop tu. Kesiannya anak mama.

" Adam makan la. Mama hadiahkan kat Adam pulak ".

p/s : Kad ucapan hari ibu untuk anti di sini. Juga kad pertama dari Adam dulu.

7 comments:

  1. aww so sweet of your son :) mudahan dia membesar menjadi anak yang soleh Aamiin :)

    ReplyDelete
  2. comelnya dia dgn hadiah hari ibu tu..

    ReplyDelete
  3. So sweet la adam ni..lawa lolipop tu, kalau aunty jadi adam mungkin dah makan awal lagi... Hha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah... Saya pun. Mesti tak tahan nak makan kan. Pastu sampai rumah, cakap " mama kan tak makan lolipop. Sebab tu la saya makan ". Agaknya la kan.... Entah2, kad tu oun hilang terus =)

      Delete
  4. olo sweetnya adam..... :')

    ReplyDelete
  5. Alahai comey je pegang lolipop untuk mama

    ReplyDelete
  6. sweetnya adam...sanggup tak makan sebab nak bg mama ye

    ReplyDelete