Finger Puppet

Ini adalah finger puppet. Lupa lah template ni ambil dari mana. Hanya print di atas kertas A4, warnakan, laminate dan letakkan tape di belakangnya.



Asalnya, template ini di print 2 set. Satu set memang untuk mama buat, satu lagi untuk Adam buat. 


Tapi, hasil Adam masih tersadai. Tak menarik kot puppet ni. Tak ada rasa nak buat. Owhh... ada juga lanskap lengkap untuk circus - ada cage, ada pokok, ada tent dan sebagainya. Tapi, bila yang ini tersadai, kita pospone yang itu. Mungkin aktiviti ini tidak menarik.

7 comments:

  1. ooo adam tak suka yea.. mesti dia rasa dia dah big boy tak main puppet2 ni.. hehe

    ReplyDelete
  2. Kalau mama asydhia pun tak brp minat heheh

    ReplyDelete
  3. Siapa yg warnakan puppet ni? Nampak kemaas tu..

    ReplyDelete
  4. kreatifnya. budak2 mesti suka kan..
    bolehlah nak buat juga untuk anak saya :)

    ReplyDelete
  5. firas suka ni, tapi mama dia la malas nak buat huhuhu

    ReplyDelete
  6. mungkin finger puppet tak cukup mencabar buat Adam...hehe

    ReplyDelete