DIY Water Colour

Stok water colour ada lagi. Tapi saja nak test resepi ni... DIY water colour. Kalau budak termasuk dalam mulut pun, tak de ngeri sangat. Sebab ianya adalah campuran susu dan pewarna makanan. Huishh.. junk food =)


Kalau desperate water colour supply habis, boleh guna cara ni. Letak susu  cair.


Tambah warna yang diingini.


Dan kacau.



Siap dan sedia digunakan. Jangan minum tau!

3 comments:

  1. oooo bijaknya MA, kalau budak budak nak mewarna bukan boleh tahan2, nak ke kedai amik masa juga tu... ada inisiatif mcm ni mmg bijak

    ReplyDelete
  2. boleh main kaler2 la kan adam :)

    ReplyDelete
  3. Rajinnya Adam + pandai + kreatip..

    Buat kat Acik 1 boleh? hehee

    ReplyDelete