Buku English Budak Tadika

Ini adalah english book yang telah digunakan di tadika Adam. Big English yang simple untuk budak-budak di awal sesi persekolahan. 


Siri ini terdiri daripada empat buah buku : 2 buku bacaan besar, 1 buku aktiviti besar dan 1 buku bacaan yang menarik dan penuh warna-warni. Kertasnya pun tebal. Cantik.

Yang ni buku 1.


Inilah buku bacaan yang simple sangat - colourful!


Yang ini buku 2 : hmmm... nanti kita guna lah buku ni kat rumah.


3 comments:

  1. yg penting huruf besar2..budak2 pun suka!

    ReplyDelete
  2. Bagus nampaknya buku ni. Adam sekolah apa ye? Tengah servey pasal tadika ni. MA buatla entry yg ada info pasal ni..

    ReplyDelete
  3. buku 2 tu nmpk menarik sgt.. n rasanya budak2 mesti suka buku bgambar camni n lagi sng nak ingat

    ReplyDelete