Pukul Berapa Sekarang?

Jam dinding ikea. Cantikkan? Lagi pulak yang saiz besar tu... Hihihi... bukan nak cerita pasal jam ikea ni, tapi pasal jam Adam ni.

Fresh form the oven. Kenapa? Kerana Adam pun belum tengok lagi. Agak-agak Adam suka tak?

Dari entry pukul berapa datuk harimau, rasanya perlukan backup untuk activity itu. Idea ni datangnya dari sini. Bahan-bahan ada di rumah, apa salahnya mencuba. 

Owh... nak beritahu juga, walaupun aktiviti main-main jam kecil tu terlalu main-main, hihihi... sekurang-kurangnya ia kekal melekat pada Adam. Memang tidak tepat, tapi roughly, dapat la juga. So, setakat apa yang dia dah dapat, tak boleh nak kelentong la.


Jadi, inilah supplement nya. Jarum permanent masih belum ada. Sama ada nak letak kertas yang di laminate atau paper clip. Paper clip panjang tak ada. Kertas memang ada!

Ok tak? Agak-agak Adam suka tak jam ni? 

2 comments: