Testimoni Ostematrix Shaklee



Nak cerita testimoni pasal shaklee. Menggunakan shaklee sejak sebulan yang lalu. Sejak disahkan mengandung, biasalah... alahan orang mengandung. Macam-macam kan... letih, muntah, gusi berdarah dan sengal.

MA peminum susu. Bukan dua gelas sehari, bergelas-gelas.  Suka susu. Tapi sejak mengandung, susu tak boleh telan. Padahal, ibu hamil kan perlukan banyak kalsium. Walaupun ada sumber lain seperti bilis, banyak mana lah sangat yang dimakan sehari.

Akibatnya, keseluruhan gusi berdarah setiap kali memberus gigi. KESELURUHAN GUSI. Seram ooo... masa mengandung kan Adam dulu, hanya gusi depan sahaja berdarah. Sikit sahaja. Yang ini banyak. Lagi pula, gigi menjadi sensitif. Sakit apabila terkena sudu besi. Bila diketuk dengan jari pun terasa sengal dan sakit.

Sejak amalkan ostematrix shaklee,  alhamdulillah dua masalah tersebut dapat di atasi. MA yakin sangat shaklee membantu, kerana tiadanya sumber direct kalsium lain yang diambil. 

Dan... bahagian bawah tulang belakang yang selalu sakit sejak mengandung ni, kini tiada lagi. Sakit dekat tulang tau, bukan sakit pinggang. Rasanya yang ini, papa Adam pun lega. Kesian dia balik kerja lewat-lewat malam, MA minta urut belakang. Bukan tak kesian orang penat baru balik kerja, tapi sakitnya... Allah sahaja yang tahu.

Keletihan nampaknya juga berkurangan, tapi, tidak pasti adalah sebab selera makan sudah kembali atau sebab ostematrik shaklee ini. 

Banyak lagi khasiatnya, namun yang dikongsikan ini adalah kesan-kesan yang MA alami sendiri setelah sebulan mengamalkannya. Setelah merasai sendiri, akhirnya, MA join shaklee atas ajakan kawan opis. Padahal dah lama dia ajak. Hihihi. 

Setakat ini baru dua produk MA try, walaupun sebenarnya tiga produk dibeli. Next entry =)

Sebab kesan baik ini, MA join shaklee. Nak tau lain-lain cerita dan testimoni ostematrix shaklee, jom klik sini.

Senarai article berkenaan testimoni ada di SINI.



Ida 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 954336]
ida.adyani@gmail.com
whatsapp : 012 3407500

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

12 comments:

  1. betul....! sy dlu pun ambik ni masa bf

    ReplyDelete
  2. shaklee memang best! selamat berShaklee =)

    ReplyDelete
  3. teringat pula wife ketika mengandung dulu, telan apa sahaja muntah seawal 3 bulan pertama usia kandungannya...

    ReplyDelete
  4. mmg baik produk ni..saya pun amalkan set menyusu Shaklee yang ada pil ni awal2 dulu.. sekarang dah tak...hihi.. boleh rasa lebih cergas

    ReplyDelete
  5. baru tahu nama mama adam yg sebenar.hehe..ramai yg beri reaksi positif dengan semu produk shaklee..nti dh cuba yg set dlm pantang tu sy lak review ye.hehe..

    ReplyDelete
  6. akak tak pernah cuba lg,rasa mcm nak try juga la sbb skrg pun rasa mcm tu juga,selalu sakit bahagian belakang dan tulang kat pinggul ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba la. Mana tau berkesan. Ini kesan yang saya alami sendiri

      Delete
  7. sekarang loya tk boleh telan susu juga .. teruknya .. lepas tu sakit belakang .. bukan pinggang .. tapi bahagian urat belikat ..rasa nak cuba juga la ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh la cuba. Saya pun, baru mencuba

      Delete
  8. sy slalu sakit pinggang.memg xbleh tdo atas lantai even da beralas.sesuai ke sy amek ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya allah.. saya pun dulu tak boleh tidur atas lantai. Sakit pinggang rasa macam nak demam kan?

      Delete