Permainan Tic Tac Toe

Pernah tak main permainan tic tac toe ni? Masa sekolah dulu suka sangat mainnya. Lupa pulak apa nama permainan ni.

Mainnya, kacang aje... bak kata orang, kacang rebus yang dah kopek. Lagi la senang nak makan. Hihihii...

Buku aktiviti sticker yang dibeli bulan lepas ada game ni. Puas la menerangkan kat Adam cara nak main. Entah faham entah tidak, kadang-kadang, kasi la can Adam menang. Itu pun jenuh nak bagi hint " Bukak mata. Mama nak win dah tu ". Kalau dapat Adam buka mata, nampak la kot kat mana nak letak. Kalau tidak... sorry la, mama win =)


Tak de dah nak main pangkah-pangkah. Kita main lekat-lekat sticker.


Siap ada extra sticker lagi. Yang lebih ni, boleh la main lagi. Template dalam buku dah habis, kita buat manual la.


Aktiviti memuaskan. Penuh warna-warni. Suka!
Published with Blogger-droid v2.0.9

9 comments:

  1. menarik juga aktiviti tampal sticker tuh yer...

    ReplyDelete
  2. game nie versi gme sos yg kita main time kecik2 dulu kan..memang menghiburkan..:)

    ReplyDelete
  3. ehh..menarik la plak versi lekat2 ni..dulu 'x' ngan '0' je

    ReplyDelete
  4. best main game ni.. tak silap dalam komp pun ada kan?

    ReplyDelete
  5. nampak best mainan macam ni... anak pun boleh jadi pintar kalau pandai mainan ni... boleh applykan juga ni..

    ReplyDelete
  6. salam MA..
    oo... ni yg mcm XXX & OOO tu kan? tic tac toe rupanye nama dia.. hihih..
    menarik2... :)

    ReplyDelete