New Obsession - Monsters

Budak lelaki suka ultraman. Setelah di edit dan dipilih-pilih, masih terdapat sebekas besar ultraman. Belum termasuk superheroes yang lain.

Macam kurang sempurna pulak apabila ultraman berlawan sesama sendiri. Atau gandingkan dengan kamen riders. Mungkin rasa sangat tidak betul apabila puak-puak baik berbunuhan sesama sendiri.


Jadi, inilah kegilaan terbaru. Monsters untuk berlawan dengan ultraman. Baru ngam.

Tapi, otak budak juga licik. Pantas sahaja berfikir. Monsters yang gagah perkasa ni, susah nak dikalahkan oleh berpuluh-puluh ultraman kalau tiada ultraman baru. Sudahnya, dapat juga seekor ultraman baru. Barulah ngam untuk mengalahkan ultraman.

Banyak pilihan raksasa di pasaran. Letih juga nak menunggu Adam memilih raksasa terhebat =)

Published with Blogger-droid v2.0.9

12 comments:

  1. Banyak betul mainan adam ni..
    mesti mahal harga raksasa ni kan? Tapi nampaknya adam mmg jaga elok semua mainan dia tu, berbaloila beli

    ReplyDelete
  2. Budaknya cermat. Even kaler pensel yang beli mula2 dulu pun masih cukup. Tiada apa yg hilang.

    ReplyDelete
  3. hahah...hbat strategi adam nak ultraman baru..hikhikhikh..:) henshin..:)

    ReplyDelete
  4. acik nak main dengan adam boleh?? =)

    ReplyDelete
  5. brtul tu mondtersnie semua baru padan lawan dengan superhero baik.

    bagus adam ni cermat orgnya..aiman fanatik gak ultraman,brg mainan semua tak pndai jaga..berguni dh beli ultraman tp kejap je kaki kemana,tgn hilang kemana.hiks..

    ReplyDelete
  6. hehe.. comel2. anak sy pun suke ultraman..

    ReplyDelete
  7. kelihatan sungguh menggerunkan raksasa2 tuh semua...;)

    ReplyDelete
  8. anak lelaki mmg suka ultraman....lain benar kalau gegirl

    ReplyDelete
  9. Seronok pulak baca entry mama adam ni, rasa mcm baca cerita real superhero berlawan dgn raksasa. Hik hik.. Teringat abang Yusuf masa kecik2 dulu, mcm ni juga. Tapi zaman abang Yusuf dan mainan dah berlalu.. Sekarang dah besar dah..

    ReplyDelete
  10. budak laki mesti suka otoroman... adam khaleef pun sama :)

    ReplyDelete
  11. kalau budak perempuan dengan barbie doll nya...budak lelaki dengan ultraman..budak zaman sekarang...

    ReplyDelete
  12. salam MA..
    hihih..lengkap pertempuran adam ye.. :)

    ReplyDelete