Laptop Ku Laptop Mu Jua

Jarang Adam dapat peluang menyentuh laptop. Mama dan papa ber laptop, Adam ber ipad. Walau nampak canggih sebab ada ipad,  canggih lagi laptop mama. Walaupun lama, laptop ada cd drive.  Ipad ada?

Tak ada kan... hihihi.  Setakat nak tengok youtube dan main game boleh la. Tapi.. nak buat ini tak boleh.




Buat apa ye? Main cd. Cd belajar yang dah lama berkulat.

So, sapa punya lagi canggih?  Laptop mama yang dah nak rosak jugak =)

Published with Blogger-droid v2.0.9

6 comments:

  1. tulah, beza generasi...

    anak anak sekarang mana tahu nak guna laptop yang besar, kalau ipad tak payah ajar, diorang explore sdiri je... lagi 10 tahun macam mana lah pula keadaannya?

    ReplyDelete
  2. Betul tu, ipad ke tab ke tub ke, laptop buruk cikgu gak yg best

    ReplyDelete
  3. Salam MA..
    hihih.. sharing2 gadget ngan mama ye aryan.. :)

    ReplyDelete
  4. betoi tu.. laptop or pc gak best sebanya screen dia besar.. puas tgk.. hihii

    ReplyDelete
  5. apapun laptoplg best.even macam tak berapa nk advance sgt macam ipd tu kan..laptop macam2 ada!

    ReplyDelete
  6. hehee...betul tu..walah canggih mana pun tablet yg ada..laptop gak yg menjadi pilihan hati :p

    ReplyDelete