Sarapan Bersama Yang Tersayang | Breakfast Date

We are having a romantic breakfast date together. Sarapan kan penting terutamanya untuk si dia. Tanpa lilin. Berdua di dalam kereta. My partner? Inilah dia... semakin membesar dan pintar.


Setelah dua hari berturut-turut makan menu yang sama - roti sosej, hari ini masih roti sosej lagi. Hihihi... sedap tau. Sos tomato untuk Adam. Sos cili, mayonis dan mustard untuk MA. Haa... MA punya lah yang sedap kan?


Bezanya hari ini, ada lima ketul pau kacang. Tapi, during our date, yang Adam makan adalah ini. 


Hurmmm...

Update hari ini ( 4 Dec 2013 ), school telah mula seronok. Dapat bermain walaupun masih tiada geng. MA cuba bantu dengan offer Adam bawa biskut yang sedap-sedap ke sekolah. Share dengan kawan-kawan. Tapi, Adam tak mahu. Sedangkan di school lama, Adam lah supplier biskut untuk kawan-kawan. Hihi.. kita cuba main politik sikit :) Niat baik tak apa... trick untuk cepat dapat kawan.

7 comments:

 1. Salam. Harap sihat sentiasa. Pakcik dari segmen http://jukdin.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html dan berharap agar kita boleh saling 'follow' antara satu sama lain. Terima kasih dan Happy blogging!

  ReplyDelete
 2. Ceria je Adam. Selamat mula bersekolah Adam. Belajar rajin-rajin!

  ReplyDelete
 3. InsyaAllah mudah-mudahan Adam berjaya ;D

  ReplyDelete
 4. tak lama lagi ada la kawan tu.

  ReplyDelete
 5. bekfes adam best.. adam suka makan biskut ye

  ReplyDelete
 6. bagus juga trick tu ye..mungkin bole digunakan satu hari nanti

  ReplyDelete