Roti Sosej Sedap



Adam membantu membuat roti. Roti sosej. Roti buatan sendiri, semangat la makan. Hasil titik peluh sendiri tentulah lebih manis dan sedap.

Sembilan biji roti tu, kami bawa balik untuk di makan. Owhhh... Adam membantu menabur bijan di atas roti sosej. Sedap sangat roti sosej yang anti buat ni :)

Masaknya hari-hari. Tapi, blog tak ber update. Hihihi... anti sedang sarat membawa perut.

Published with Blogger-droid v2.0.9

21 comments:

  1. pernah juga buat roti sosej tapi pakai roti gardenia je.

    ReplyDelete
  2. nampak best! deno tak pernah buat roti sosej... beli je.. hehe

    ReplyDelete
  3. yumm..sedapnyer.. byknyer buat roti sosej ni.. rajin adam mnolong

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anti berniaga. Adam tlg utk yg adam punya je. Ada mcm2 sebenarnya - kacang, cheese, kelapa. Kalo dekat boleh order =)

      Delete
  4. saya suka roti sosej..mana2 roti yg ada sosej sy suka.
    heee

    :)

    ReplyDelete
  5. mcm kenal je kepala botak sebelah adam tu.heheee

    ReplyDelete
  6. Hahaha.... kepala uncle kucenmaster la tu =)

    ReplyDelete
  7. rajin adam tolong anti..roti sosej ni mm peberet aiman n ibu..tp tak penah buat sendiri la..:)

    ReplyDelete
  8. ini version bakar ye? yg saya biasa buat version goreng.

    ReplyDelete
  9. Wah menarik betul roti adam tolong buat ni.. Adam ni rajin n boleh harap ... Kalau naim rasanya habis bersepah jadinya.

    ReplyDelete