Jadual Persekolahan 2013Jadual waktu persekolahan 2013 untuk anak berumur 5 tahun telah selamat diterima. Untuk hari ini, maknanya genap 7 hari Adam di tadika baru. Semakin menyesuaikan dirinya walau sesekali ada juga drama yang perlu ditangani.

Setiap hari menjadi semakin ceria. Telah ramai kawan untuk bermain bersama. Juga telah mempunyai guru yang dia suka. Bersedialah cikgu. Adam suka share bekal dengan cikgu dan kawan-kawan. Dulu, untuk favourite teacher, memang sesekali ada kiriman untuk teacher. Hahaha.

Minggu lepas, Adam menunjukkan aktiviti di sekolahnya. Line tracing. Line tracing ini adalah untuk membangunkan motor halus anak-anak. Juga aktiviti mengenal ABC. 

Setakat ini, Adam paling suka circle time, selain water play dan teakwando - guru bercerita. Memang la budak-budak suka jika kita bacakan buku kepada mereka :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

5 comments:

 1. Warh, siap ada belajar teakwando lg. Bagus2x...

  ReplyDelete
 2. circle time tu buat apa mama huhuh

  ReplyDelete
  Replies
  1. Budak2 duduk keliling cikgu. Mereka buat la aktiviti bersama2. Cth mcm cikgu bacakan buku cerita ke.. b4 atau after baca buku, involve kan anak2. Tanya2 soalan. X pun, main game ke..

   Delete
 3. boleh jadi super hero lah adam blaja teakwando.hiks..anak2 mmg suka bila dibacakan buku cerita...:)

  ReplyDelete