Fesyen Rambut Terkini


Fesyen rambut terkini 2013. Tahun 2013 ini dimulakan dengan fesyen rambut pacak. Kalau sebelum ini, lawatan ke tukang gunting untuk fesyen rambut ala Korea, kali ini Adam request untuk fesyen rambut pacak.  Tidak pernah pula minta rambut botak :) Asalkan pendek dan kemas, pilihlah apa fesyen rambut sekali pun. Asal jangan pilih fesyen rambut punk sudah. Sakit juga mata memandang.

Masuk sekolah rendah, dilarang berfesyen rambut kan? Rambut yang sama, boleh saja disikat ke tepi =)

Pacakkan hampir nak jatuh... rambut tidak diminyakkan :) Ada pacakan yang lebih proper - rambut diminyakkan. Tapi, tak sempat nak snap gambar.

Published with Blogger-droid v2.0.9

13 comments:

  1. hohoho
    bila nak buat fesyen macam uncle?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha... Belum pula di request fesyen botak. Hahaha

      Delete
  2. hihi pandai buat rmbut pacak ye adam, ensem anak mama ni ;)

    ReplyDelete
  3. wah,..smartnyer adam dn rambut terpacak tu

    ReplyDelete
  4. jangan jadi macam rambut abg asyraaf sudah la hahaha

    ReplyDelete
  5. wahhhhh... stylo laa... abg adam leh geng dgn adik adam laa... hikhik...

    ReplyDelete
  6. kecik2 dah pandai.kemain lg adam dengan fesyen rambutnya tu..macholah..:)

    ReplyDelete