Timang Tinggi-Tinggi - Umur 6 Tahun Pandai Sifir 6

Timang tinggi-tinggi
Sampai cucur atap
Belum tumbuh gigi
Sudah pandai baca kitab!

Suka betul bila dapat komen yang macam ni. Ini lah untungnya bila blog jadi public. Sesekali, ada juga komen yang diterima. Tengok komen di bawah ni. Terasa macam satu motivasi diri. Tak perlu masuk ke kelas, dari blog pun mama di motivate.


Hebatkan! Hahaha.... Betul... memang kita mahukan yang terbaik untuk anak. Sebagaimana kita hanya menerima yang terbaik dari parents kita dulu. 

Harap-harap, segala peluang dan ruang yang diberikan akan dapat dimanfaatkan sepenuhnya.

-- mama teruja betul la 6 tahun dah sampai sifir 6. Sebab mama baru dok terfikir-fikir... macam mana nak ajar Adam darab. Hihihih... good job!

3 comments:

  1. slmt pagi akak :D

    mdhn Adam akan membesar menjadi anak yg soleh and pintar. Aamiin..

    oh ya sdr x sdr dah masuk bln Dec ye ^^

    ReplyDelete
  2. Ank2 itu anugerah. Kita pstinya akn buat yg trbaik utk ank kita. Ank CiM yg sulung dah nk masuk std.4, yg ke 2 br 5yr. Yg sulung tu pun namanya adam juga. Mmg slalu membanggakan

    ReplyDelete
  3. darab ni , kena baca sikit2 tp kerap2 kan ? itu yang di praktikkan pada anak saya ..

    ReplyDelete