777

Menu Breakfast Budak Tadika

Tadika? Belum lagi. Next year. Ini menu bekal Adam hari ini. Selalunya, hanya minum air dan/atau makan biskut sahaja. Hari ini ada menu special.


Nampak tak ke'happy'an Adam? Kenapa happy? Sebab menu ini adalah favourite Adam. Sate ayam bersama nasi himpit. Lidi sate telah dibuang awalnya untuk pastikan Adam tidak tercucuk lidi sate ketika sedang menikmati makanan.

Beli malamnya, tapi dah tengah malam. Adam dah tidur tanpa sempat merasa. Jadilah ianya sebagai menu untuk breakfast pagi ini. 

" Last night beli sate ke? Mana? Tak rasa pun ".

Pandai pulak dia terliur :p

Sedap tau. Tak sempat sampai ke school. Dalam kereta terus makan :)

4 comments:

  1. biarpun xnampak isinyer tp bonda yakin adam sgt suka dgn menu breakfast yg disediakan tue....hehehe

    ReplyDelete
  2. Salam, happynya dia. Adam mesti lg happy klu mummy dia dpt sediakn nugget dgn sos ala2 cheesy wedge. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
  3. amboi sedapnya breakfast adam..apa tu?nmpk macam jemput-jemput n nasik himpit jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sate n nasi himpit. Sate tu dh dibuang lidinya siap2

      Delete