Maternity Expo

Adam berposing dengan maskot di maternity expo. Owh.... siapa yang nak shopping barang-barang baby, berbaloi la datang sini. Selain barang-barang murah, dapat juga goody bag. Kami datang hanya untuk menyertai pertandingan mewarna ini. Hihihii.


Nampak maskot ni, Adam happy sangat. Terintai-intai orang di dalamnya. Mula-mula cuit sikit aje, lepas tu peluk. Agak-agak lama, geram kot... dia pijak kaki si maskot. 

" Nak tengok dia rasa ke tidak ".

Haaaa.... yang pasti, dia tak rasa. Angin sahaja yang banyak pada maskot tu. Setakat kaki Adam memijak, hmmmm... 

Next expo on April tau. Kalau ada nak beli barang baby, datang la serbu. Macam-macam offer ada. Cuma sediakan ongkosnya saja ;)

Kesimpulannya, jika ada keperluan, bolehlah terjah beramai-ramai untuk memborong dan mendapat lebih penjimatan.

1 comment:

  1. jauh sgt nak pegi serbu..klu dekat pun masih terlalu awal rasanya nak beli barang baby nie..:)

    ReplyDelete