Keputusan Pertandingan Mewarna Pa&Ma


Hasil dari Adam yang sibuk berjoget dan menari. Mama nampak banyak kuning je... Hihihi... 

Next time, kita cuba lagi ye Adam. Dari 70 peserta, 20 hadiah saguhati & 6 hadiah utama. Yang lain, pulang hanya dengan goody bag ringkas - buku dan air kotak. Kasihan juga anak mama. Kalau organizer bagi hadiah kepada semua peserta, seronok juga. Respond Adam bila buka goody bag - " Ini je? ". Mungkin rasa tidak berbaloi dengan stress yang dialaminya.

Hahaha... sebab hadiah-hadiah saguhati pun nampaknya grand. Kalau di down grade kan sedikit, dapat lah semua peserta merasa hadiah. Bagi kaler pensel dan biskut ke... jadi lah. Asal ada hadiah ;)

-- peserta yang dapat saguhati, ada yang hanya menconteng. Tapi, colourfull. Maybe sebab tu dapat saguhati. Tapi, yang menang 1 - 3, wow! Tak percaya itu hasil kerja budak 3 - 4 tahun. CANTIK!!!! 

6 comments:

  1. xpa adam... nnati cuba lagi ye sayang.. :-)

    ReplyDelete
  2. nanti cuba lagi..kerap mencuba pasti berjaya

    ReplyDelete
  3. Boleh diperbaiki :-)
    Tapi, bagi Wilma...Memang cantik...Comel jak tengok warna2 tu ^_^

    ReplyDelete