Hadiah Lego

Dari entry santai malam hari, ya.... MA nak update pasal Lego. Hihii... bukanlah nak nyatakan perbezaan Lego asli dengan tiruan, tapi, nak katakan terima kasih dekat anti sebab bagi Adam hadiah ni. 

Cantik sangat. Awesome dan Adam suka. Bila diletakkan bersama dengan Lego yang lain, nampak suit sahaja. 

Ini la keretanya :)



Original dengan tak original, pastilah ada perbezaannya.... nak tau, kena beli sendiri la tengok apa bezanya. Tapi dari educational view nya, sama sahaja. Kebaikan bermain Lego tetap sama. Tidak kira bagaimana workmanship sesuatu barangan itu. Value nya tetap sama di mata budak :)

Terima kasih daun keladi. Lain kali, bagilah lagi.

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

  1. saya main lego brick tu jer..tak p[enah ada lego kepala org...hehe

    ReplyDelete
  2. msti adam byk kolaksi lego..dpt yg nie makin byk koleksilah

    ReplyDelete