Dah Big Dah Mama

Bulan Disember ni, kejap aje. Nanti tup-tup dah masuk 2013. So, Adam akan masuk ke tadika. Weeeeee... mama yang excited! Macam-macam pengalaman baru boleh dapat di tadika.


Sementara itu, apa kata kita habiskan buku ni dulu. Hihii.... Ada lagi 5 muka surat je. 2 minggu tersadai dek kerana mama. Hahah... ada insiden yang memerlukan perhatian lebih sebaik sahaja pulang ke rumah.

Adam memang nak baca. Siap tunggu. Tapi, dia tak akan baca kalau mama tak duduk menunggu di sebelahnya. Kiranya, walaupun Adam dah ready nak belajar, kalau mama sedang sibuk dengan benda lain, dia akan tutup terus simpan semua. Huhuhu...

-- sesuai la dengan kita kena share kalau ada benda yang sedap-sedap! Nak jadi pandai sama-sama dengan mama la tu!

8 comments:

  1. bagus la nak belajar,belajar pandai2 ye adam

    ReplyDelete
  2. lupe lak nak tny. adam tadika mane nanti?

    ReplyDelete
  3. Jadi... mama kena belajar sama baru Adam belajar.
    Tapi sebenarnya itu cara terbaik.

    ReplyDelete
  4. mmg suka bila ank dah mula nk sekolah..kita lah yg lebih teruja nya kn..hihiii

    follow sini 398

    ReplyDelete
  5. bagus adam ni... rajin membaca :-)

    ReplyDelete
  6. anak saya akan naik tadika tahun depan... tapi baru buku 3... hm... kena kejar ni.. hehehe jom lumba!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh... ini buku no 3 la ni. sama la kita. nk lumba? hihihi.... motivation. bagus ni

      Delete