Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes


Contest! Hadiahnya adalah domain “xxx.com.my”+ RM20 untuk 3 pemenang. Pemenang ditentukan berdasarkan cabutan bertuah dari random.my.

Blog cik tom ni, kiranya dah ok. Pakcik google pun suka. Banyak info yang menarik yang boleh di cari gali. Blog ringan dan nampak kemas. Tidak berserabut.


Cik Tom pun peramah.... mula kenal semasa baru mula berblog tahun 2010.... hihi... blog tu dah tutup, tapi, cik tom lah follower pertama saya :) Hahaha.... kiranya, sebab peramah dan baik hati tu la yang suka sangat... selain pengisian blog yang ada umph!


Kalau tanya pasal exabytes, sebenarnya tidak berapa tahu. Selongkar sahaja website dia dan terpampang pelbagai produk. Hihihi....



Contest ini dianjurkan oleh ciktom.com dan ditaja oleh Exabytes.”

5 comments:

  1. dl url blog akak apa ye? rsnya ciktom ingt lg akak...
    thanks sudi join contest ciktom ye..
    insyaAllah pengumuman pemenang 28hb :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi... url tu dh diambil org pun. Dh lama delete blog tu. Org peramah mcm cik tom mmg akan diingat :)

      Delete