Barang Kraftangan Murah

Adam suka berkreatif dengan sand art. Selalunya yang kita jumpa adalah yang branded - gambar spongebsob, pooh, mickey etc. Bila dah branded, harganya tentulah mahal sedikit.


Haa.... yang ini murah. Saiz lebih besar sedikit. Ye la, tanpa brand, tak perlu lah di letakkan harga yang mahal. Yang penting, fungsi tetap sama dan anak akan mencapai kegembiraan yang sama. Anak yang merajuk pun akan dapat dipujuk.

MA dapat ni di Mr. DIY. RM0.90 untuk satu. Best!

Cuma, kalau untuk boy, tak berapa banyak pilihan. Untuk girl memang heaven - gambar princess, bunga, rama-rama.... tak tahu la kalau Adam boleh buat gambar-gambar macam tu. Yang pasti, bila kehabisan stok, boleh terjah :)

2 comments:

  1. walaupun murah berbaloi kan..sama jer,cuma takde brand jer

    ReplyDelete