All Time Favourite Breakfast Menu | Paper Tosai

Paper tosai adalah favourite mama dan Adam. Fuhhh... full of calory, dan lemak ( margerin ). Namun, dek kerana rasanya yang sedap, lupakan pasal lemak-lemak tu. Bentuk gulung atau kon, sama sedap.

Mama pekena dengan chadni dan kari ikan, Adam makan dengan dhal. Best!

Jangan tertipu dek crispy nya paper tosai. Berbeza dengan tosai, paper tosai mempunyai nilai kalori yang sama seperti roti canai. Taste makan kami sama. Nasib baik la tidak disekalikan dengan teh tarik. Sesekali pekena mamak di hujung minggu memang umph!!!


3 comments:

  1. eh first time ain tahu pasal paper tosai ni.. selalunya ain makan tosai yang biasa tu.. mmg fav giler.. tadi pg pon bekfes tosai.. next time nak try order laa paper tosai ni..

    ReplyDelete
  2. tak tgk gambar dah terliur..kalau ade gambar lagilah terliur! :)

    ReplyDelete