Aktiviti Berbasikal Yang Tertangguh


Aktiviti berbasikal di taman tasik yang terpaksa ditangguhkan kerana hujan gerimis mengundang. So, cabaran menunggang basikal terpaksa dilakukan di lain kali sahaja.

Walau hanya gerimis, terpaksa la menukar plan. Dari aktiviti riadah, bertukar ke aktiviti makan-makan di kedai. Mana taknya, semangat tengah ada, tetapi terpaksa mengalah kepada takdir :)

Upset sikit la Adam yang telah ready dari awal pagi. Sejuk tau mandi pagi-pagi!

Published with Blogger-droid v2.0.9

9 comments:

  1. Musim hujan sekarang nih, pasti Adam sangat kecewa kan,huhu

    ReplyDelete
  2. olor..kesiannyer dia..next week ok kot

    ReplyDelete
  3. tu namanya takde rezeki..lain kali masih ada,jgn upset ye adam!

    ReplyDelete
  4. alahai siannyer adam..xpe nanti pegi lg ye

    ReplyDelete
  5. ciannya adam.. dah semangat2 nak berbasikal.. skrg ni musim hujan.. xpelah adam main kat area parking rumah je dulu..tapi kena hati2

    ReplyDelete
  6. Alahai.siannya,dh siap berpakaian lengkap tu.. Try hjg minggu ni pulak ye adam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. MA, mana entry marah tadi tu? Nak baca ni...boleh amik ilmu sikit

      Delete