Riang-Ria Di Desa Water Park

Jalan-jalan merayakan Deepavali di Desa Water Park. Kami datang beramai-ramai tepat jam 12.00 tengahari. Cuaca panas hanya sebentar, kemudian hujan melanda.

Tiket dewasa RM30, kanak-kanak RM20. Entah dah berapa kali naik harga tiket ni. Makanan pula - nasi lemak, bihun sup, mee rebus  - pukul rata semua RM5 per item. Tapau nasi dari rumah tak dibenarkan ye.

Memang enjoy, dan yang penting dekat - Jalan Klang Lama. Lain kali, jom reramai pergi. Kalau setakat kami tiga beranak, kurang la syoknya :)

Adam baru turun dari water slide sorang-sorang. Berani pulak budak ni...


Siap sedia dengan water gun di tangan.


Sebahagian ahli rombongan kami.


Perang bermula.


Itu uncle kucenmaster


Adam santai bersama wan dan anti sementara mama hanyut melayan ombak :)


Ramainya orang di laut buatan ni.


Details rujuk sini.

7 comments:

  1. salam mama adam..kite update pasal bende same lah...sy pon update pasal desa waterpark..hehe..singgah lerkalau free2 tuh..hehe :)

    ReplyDelete
  2. oh tak pernah sampai lagi , nanti2 akan dtg buat senarai kat ayah nya baru blh pergi ..

    ReplyDelete
  3. wahhh...Adam...mandi manda...seronoknyer.hehe. Dah lama tak jenguk Adam kat sini. YM busy sikit. Alhamdulillah, berkat doa kawan2, bisnes nmpk la hasil sket2, dear.Doakan kami ye..:)

    ReplyDelete
  4. time cuti sekolah msti ramai yg berkubang kt sini.aktiviti yg menarik dengan anak2..aiman kemain suka klu bawak ketempat2 macam ni

    ReplyDelete
  5. Pasni mana destinasi kita yang seterusnya?

    ReplyDelete
  6. Ya Allah... ramainya org... tp mmg best kan, sy yg tgk gambar je pun dah rs seronok.. hihii

    ReplyDelete