Bermain HotWheels

Kereta HotWheels papa banyak yang telah bertukar tangan. Kebanyakannya kini adalah milik Adam :)

Bagi yang kurang gemar, mungkin tidak menyangka kereta HotWheels yang murah ini menjadi idaman pengumpulnya. Hihihi... bukanlah yang bersepah di kedai tu. Tapi, yang limited edition punya. Treasure Hunt. Mama pun tak reti.

Kini, setelah harta papa itu kami perolehi, menjadi aktiviti wajib mama bermain kereta dengan Adam. Main hot wheels lebih mudah berbanding nak bermain ultraman :)



5 comments:

  1. best nih..dulu saye de tapi dah hilang..T__T

    ReplyDelete
  2. Haha anak saya claim uncles die punya hotwheels, mama jugak jadi partner in crime!

    http://ourwonderland.blogspot.com/

    ReplyDelete