Astro Disney XD BFF Terbaru

Sejak Astro memperkenalkan channel baru, Disney XD, inilah channel pilihan Adam. Baik ketika tayangan Ultimate Spider-Man, Iron Man, mahupun Ninja Warrior. Bak kata Adam, semuanya best!

Walaupun sasarannya mungkin lebih kepada kanak-kanak, namun menonton cerita-cerita Walt Disney memang tidak mengecewakan. Terhibur. Memang boleh menjadi hiburan seisi keluarga. Kiranya, inilah santapan kami dua beranak di malam hari.

Cartoon di channel ini lebih kepada action movie. Tidak macam Disney Channel yang cartoon nya ala-ala comel saja. Kiranya, Adam memang telah jatuh cinta!

Terkadang terfikir, pandai sungguh mereka ini memikirkan strategi dan promosi. Memang Adam berjaya diikat la. Kasihan pula bff mama di channel lain. Dapat jenguk sikit-sikit aje ;p

3 comments:

  1. disney channel biasa tu sesuai utk kanak yang tak gemar aksi rasanya...but not bad kan sekurang2nya ada pilihan untuk anak2 :)

    ReplyDelete
  2. aiman tgok pic ironman nie pun dh sibuk suruh ibu pasangkan cerita ironman..ibu kata ini bkn cerita,ini gambar la.haha budak lelaki mmg suka watak superhero

    ReplyDelete
  3. Baru perasan de channel ni..rania prefer baby tv lg xnak kasi die byk tgk tv sgt

    ReplyDelete