Puzzle Block Untuk IQ

Ini update dari entry lalu. Mama memang rajin membelikan benda-benda macam ni untuk Adam. Suka. Tak mahal pun. Lupa dah berapa.. tapi less than RM5.

Entry ini bukanlah nak update Adam dah pandai solve kan puzzle ni. Belum. Belum pandai lagi. Tapi, Adam sudi nak godek puzzle ni pun, mama dah puas hati. Haha..

Entry ni cuma untuk update gambar penuh puzzle ni. Tak penuh la... sebab, mama tak jumpa la  rectangle shape tu. Ada ni... kena cari.


Untuk member di atas ni ha...

Ini puzzle nya.


Boleh la kan.... mama buat. Ada jawapan kat belakang ;p

Tapi, tak sah la kan buat entry kalau hero tak muncul. Buat muka nakal..




2 comments:

  1. awat baju comot sgt tu...main puzzle pun blh comot baju ker hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. comot minum milo terapung. sedarppp :)

      Delete