Permainan Budak Lelaki

Suatu petang di Hari Raya Aidiladha. Selepas semua kekenyangan makan, Adam berseronok mendapat uncle yang sudi melayan Adam bermain.


10 comments:

  1. seronok adam main yer... :-)

    *salam aidiladha..

    ReplyDelete
  2. MV follow sini..Abg Haikal pun mcm adam gak..

    ReplyDelete
  3. Salam, yang budak lelaki tu ok la main tapi yang bapak budak tu?? :P

    ReplyDelete
  4. kalau ado yg sudi melayan lagi la Adam seronok kan...:)

    ReplyDelete
  5. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  6. boleh geng dgn anak buah afraa.. dekat rumah ade 2 bakul.. penuh dgn mainan die

    ReplyDelete
  7. Rajin Uncle Adam ni yek....main ultramen..hehehhe

    ReplyDelete
  8. Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Thanks letakkan saya dalam bloglist
    Salam kenal….dan I follow sekali
    U in my bloglist
    Hanif blog bloglist
    Check It Out!!!!
    Check blog anda berdasarkan bloglist abjad
    Every week saya datang melawat tapi dengan syarat always updated blog..hahahha

    ReplyDelete
  9. bnyknyer mainan..bestnyer jd budak kecil..

    ReplyDelete