Baby Animal Name Song


Cari lagu ni dekat youtube. Untuk Adam buat homework pasal baby animal - match the mothers to their young. Alhamdulillah, membantu sangat. Lama juga tak buka youtube ni...

Sejak mama bagitau nursery kat berhentikan Adam dari school tu, hari-hari Adam dapat homework. Untuk record, homework ke-3. Homework simple aje. 

Masa awal tahun, school minta duit untuk beli buku. Lima buah kot... dan buku-buku itu masih banyak ruang kosong. So, marathon la Adam nak habiskan buku. Hihihi...

Ni ha... homeworknya. Easy peacy :)


11 comments:

  1. Good adam...kagum auntie, nanti nak tadika sure adam plg bijak

    ReplyDelete
  2. ehee..pandainyer..ank spe tue ^__^

    ReplyDelete
  3. bagus la byk homework kan, takde la leka dgn TV or game ke...;)

    ReplyDelete
  4. salam MA..pandainya adam match kan gambar tu..

    ReplyDelete
  5. best video nie, mysarah pun enjoy.

    ReplyDelete
  6. pandai adam matchkan animal tu...good boy:)

    salam perkenalan:)

    ReplyDelete
  7. kan best dpt kembali ke zaman ni..hahahaa

    ReplyDelete
  8. hehe pndai adam. kecik2 lagi dah pndai.. moga menjadi anak yg cerdik.. amin..

    ReplyDelete
  9. Pandai adam match kan pic tu.. suka jer tgk.. tak sabar nak tunggu anak sekolah..
    klu sudi, follow lah blog sy ye...:)

    ReplyDelete