Awesome Sunday Evening

Hati Adam berbunga-bunga. Hati mama kembang kuncup. Apa yang awesome sangat? Jalan-jalan cari makan? Tidak. Weekend ni, kali pertamanya kami hanya duduk di rumah. 

Sabtu, keluar bawa Adam ke tasik. Nanti mama update. Ada nice picture :)

Hari ni, main di playground. Selalunya weekend kami ke theme park - permainan bayar-bayar. Hari ini, hanya ke playground tepi rumah.

Awesome? Ye!

Sebab Adam happy sangat. Ada seorang anti tiup bubbles untuk anak dia. Adam dan dua budak lagi melompat-lompat menangkap bubbles. Simple sahaja aktivitinya. Berkejaran menangkap buih di udara. Yang penting, Adam seronok!

Gegak gempita seluruh taman. Suara Adam? Bukan. Suara seorang budak yang main bersama Adam. Rasanya, budak tu belum pandai cakap lagi. Tapi, gelaknya sakan. Terhibur la mama rasa :)

Tanpa kos, tanpa modal. Happinest is what matters the most :)

7 comments:

  1. Yup setuju tu ^^
    kanak-kanak ni asal ada kawan mesti enjoy je ap2 aktiviti kan? xD

    ReplyDelete
  2. di playground paling happening..

    ReplyDelete
  3. happiness inside of hearts. gotta lots of money pun, xsmestinya mampu gembira.

    ReplyDelete
  4. baca cite adam ni terasa mcm saya pun ada main buih tu kat situ gak.. hihi

    ReplyDelete