Maybank - Legoland Bloggers Contest

Why Maybank should give me FREE tickets to Legoland?


Kenapa? Ok, sila lihat ekspresi Adam di atas dan dengar luahan anak bujang mama. 

Obviously, Adam sangat sukakan Lego, dan sangat teringin ke Legoland. Mama pun pernah menulis entry pasal kebaikan Lego ni. Asyik bermain Lego di rumah sahaja, teringin la nak main di taman sebenar, dan merasai keajaiban dunia Lego :) Asyik tengok promo di tv, bikin hati Adam tidak keruan!

Kalau Maybank bagi free tickets ni, ia akan menjadi kenangan terindah zaman kanak-kanak Adam. 

Nanti, Adam posing banyak-banyak kat Legoland. Kawan-kawan Adam mesti nak tengok. Biar mama update pasal Maybank dan Legoland.  Nanti semua akan tahu yang Maybank yang telah merealisasikan hajat Adam nak ke Legoland. FOC!

Mama dan papa adalah loyal customer Maybank. Tapi Adam belum. Jadi, kalau dapat free tickets tu, bolehlah mama simpan duit tu untuk buka Yippie Account untuk Adam. Jadi, maybank akan dapat new customer. Kalau dari kecil Maybank dah tawan Adam, mesti Adam membesar sebagai loyal customer juga.


Tulis entry, harapnya first rank,
Masuk contest, nak hadiah yang grand,
Terima kasih kepada Maybank
Sebab kasi Adam tiket free ke Legoland.

Sapa nak join, klik sini.

8 comments:

  1. Good luck mama..harap2 bulah la dptkan ticket tu utk adam

    ReplyDelete
  2. nice entry,gud luck..

    semoga impian adam nak ke legoland tercapai..:)

    ReplyDelete
  3. GOOD luck.. ramai gak blogger yg join contest ni

    ReplyDelete
  4. good luch mama adam...demi adam.

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya...jgn lupa auntie tau ;)

    ReplyDelete
  6. Maybank ade colouring contest also....buka yippie account and masuk RM 50.Dapat satu contest form and 1 35% discount voucher to buy up to 4 ticket to legoland

    ReplyDelete