Doodle My-Adam

Dulu mama ada join satu segmen. Kiranya, segmen pertama lah yang mama join. Senang sangat. Semua yang follow blog ni, akan dapat free doodle. Bentuk yang sama untuk semua follower, cuma di customize dari segi pemilihan colour, nama dan nama blog. So, inilah doodle yang mama dapat. Cute eh?

Agak-agak, sesuai tak kalau mama gunakan sebagai header blog ni?


14 comments:

  1. ok jer kalau buat header..cuma kalo newer datang ingat blog lelaki agaknya...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... ye la, gambar boy kan. hihihi

      Delete
  2. alahaiii cutenya.. a'aa sy setuju dgn cikgu ma..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... sbb dah dapat, mcm sayang. hahah

      Delete
  3. Comel.. Hee. Sesuai kalau nak buat header blog.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. eh comelnya doodle ni! hiikkk :D

    ReplyDelete
  6. salam kenal..comel..boleh jadikan header

    ReplyDelete
  7. alalal..comel nya..senyum...mcm adam yg suka senyum gak..nice kalau wat header

    ReplyDelete
  8. mmg comel,cun gak klu buat header nie

    ReplyDelete
  9. blh jer... lagipun MA kan slalu update pasal Adam byk... so cam sesuai jer

    ReplyDelete