Mengisi Duit Raya


Semalam mama menugaskan Adam untuk mengisi duit raya. Kiranya, mama beri tanggungjawab la kepada Adam untuk tolong mngisi duit ke dalam sampul raya. Arahan yang jelas telah diberi. Harap-harapnya, Adam dapat ikut arahan tersebut. Hihihihi...

Mama tak check pun hasil kerja Adam. Untuk jumlah yang besar, mama yang isi. Jumlah yang kecil, Adam yang isi. Jika ada terkurang atau terlebih, mohon dihalalkan. 

Selamat hari raya :)

12 comments:

  1. nak ampau 1...nak warna oren ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. Kaler2 yg mcm tu, limited edition ;)

      Delete
  2. besar sungguh tanggungjawab Adam...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi... Besar beban yang digalas :)

      Delete
  3. Replies
    1. syok la dia. siap berangan nk kasi kt kawan :)

      Delete
  4. mesti suka si adam ni dpt isi duit tu...nti adam isi byk2 ye...sbb auntie nk satu...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka sgt2! rm2 je anti yang adam isi tu. hihihiih

      Delete
  5. Replies
    1. anti la kasi adam! nanti adam dtg beraya :)

      Delete