More Video On Blending Phonics

Untuk reading session, senang pulak rasanya dengan bantuan short movies yang comel-comel ni. Pendek dan menarik. Senang sangat nak ikut. Rasa macam tengok sikit je dah boleh baca. Hihihihi... 

Alhamdulillah la. Movie macam ni memang sangat seronok untuk di lihat. Lebih senang berbanding nak duduk membaca buku. Almaklum lah budak. Duduk sekejap dan cepat bosan. Tapi, rasanya lepas ni kami akan mula membaca balik. Dah berhabuk dah buku tu. Harap-harap boleh lah sambung sebelum hujung tahun. 









2 comments: