Birthday Goody Bag - Adam Is 4!


Happy birthday Adam! Happy birthday yang ke empat. Adam is 4! Cepat aje masa berlalu.

Teaser untuk birthday celebration Adam yang bakal menjelang. Happy sangat anak mama g shopping. 



Lepas shopping, sibuk nak mengisi ke dalam paper bag. Hahahah…. Limited time + malas, tak perlu lah sticker ye Adam. Inipun rasanya Adam dah cukup happy.



Siap!


Alhamdulillah. Walaupun tak besar, ianya Insya Allah akan memberikan sedikit kegembiraan kepada kami dan kawan-kawan Adam. Adam akan seronok memberi hadiah, kawan-kawan seronok menerima hadiah, mama dan papa akan seronok bila melihat Adam happy.

Birthday celebration akan dibuat secepatnya. Semoga Adam membesar menjadi anak yang soleh. Aminnn....

9 comments:

  1. epi besdey adam.dah besa dah adam ni.bila mama nk bagi adik?

    ReplyDelete
  2. bagitau kat adam

    selamat hari ulang kelahiran. semoga panjang umur dan murah rezeki, dipermudahkan urusan,diberikesihatan yang baik2, semoga jadi anak yg soleh dan sentiasa dibawah lindungan Rahmat ALLAH SWT





    Amin.

    ReplyDelete
  3. Kucen >> ye... Dh besar. Tunggu baby anti ;)

    ReplyDelete
  4. seronoknya adam... :-)

    happy birthday adam :-)

    ReplyDelete
  5. Intan >> serinok sgt. Dua hari berturut celebrate birthday.... Syokkkk

    ReplyDelete
  6. amin...seronoknya dpt goodies bag..nak juga boleh :p

    ReplyDelete
  7. Chii>> sedekah untuk budak2. Yang memberi happy, yg menerima gembira

    ReplyDelete