Majlis Bertandang Di Kuala Terengganu

Entry ini bikin Adam jealous. Mama ajak, Adam tak mahu ikut. Bila mama cerita, barulah jealous. Hihihihi.... lain kali, sila lah ikut ke mana yang parents nak bawa. 

Nampak tak langit membiru. Rumah yang tidak la jauh sangat dari pantai. 
Adik bongsu kononnya menyatukan dua hati mereka :)


Pengantin perempuan tersenyum.


Bersama dengan wan. Adam takde!

Sweet je pink. Kami dulu pun, masa nikah putih + pink juga. Saja nak kaitkan - mood ingat masa mula-mula kawin :) 


Semoga ikatan yang terjalin akan berkekalan bahagia sehingga ke akhir hayat. Ameen.

5 comments:

  1. Eh? Adam x ikut?
    Dia nk tinggal pulak ek?
    Heheee..

    ReplyDelete
  2. ooo dkt dgn pantai.. tp kat mane yer?

    ReplyDelete
  3. bestnya dekat gan pantai...sweet jer pink...

    ReplyDelete
  4. Moga perkahwninan mereka akan bahagia ke anak cucu..

    ReplyDelete