Tulisan Adam


Lama tiada update pasal Adam dok baca-baca buku ke, menulis ke, mengaler ke... sebab, Adam asyik baca komik je. Asyik main game. Tak cukup masa nak buat benda lain. 

Tapi, malam tadi, berjaya juga pujuk Adam. Bukannya belajar ke apa, berjaya pujuk Adam tulis nama sendiri pada buku yang baru dibeli. 

Tulis nama ajelah, lepas tu, Adam sambung main. Itulah, kalau dah besar. Susah juga nak pujuk. Nasib baiklah dulu mama sempat juga ajarkan Adam. At least, nombor dan huruf dah kenal. Ish... fikir punya fikir, kena hantar sekolah tadika. Tapi, macam nak maintain aje kat nursery. Pening juga tau walau anak sorang aje ni.

5 comments:

  1. sama la macam anak sulung saya. suah jugak nak mintak dia tuliskan nama sendiri.

    ReplyDelete
  2. wah... dh pndai tulis2.. gud2

    ReplyDelete
  3. wah pandainya adam..bilalah kanak2 lebih suka baca komik dr belajar..he2x..

    ReplyDelete
  4. adam budak pandai!!!

    dah blh tulis nama sndiri :-)

    ReplyDelete
  5. jauhnya jarak 'A' ngan 'dam'heheh

    ReplyDelete