School Activity

Gambar-gambar dari fb school Adam.  Hehehe... thanks untuk all the teachers yang rajin amik gambar. Mama sharekan gambar Adam untuk kenangan kami:) Mama suka bila ada aktiviti begini. Tak adalah kanak-kanak akan bosan seharian di school. Terserlah personaliti masing-masing.

Gambar masa picnic at school last 2 months, exactly sebelum CNY (Feb 2012) Sambil-sambil picnic, mandi pool sekali :)


Nasi lemak. Masa ni, Adam bawa ayam mentah untuk BBQ.

Yang ni pulak masa swimming class. Hehehe... Adam ada selai je swimming suits. Pakai seminggu sekali.



Sambutan Maulidur Rasul 2012.


Sambutan Maulidur Rasul 2011. Can you spot Adam? Tersorok sikit :)


Make orang juice! Tapi, takde pic Adam. Later, i'll ask for it. Hehehe...


Last sekali, solat berjemaah.


Ha!!! Yang ini gambar lama. Tengok Adam tu.... kecik comel lagi :) During school assembly.


4 comments:

  1. aktiviti camni mmg ank2 sk kan...

    p/s : blm dpt lg ek hadiah tu... lmbt jugak yer.. sbb ada yg dh dpt... xpalah.. nanti dptlah tu..

    ReplyDelete
  2. best bleh cilok dr fb.. Senang kan dgn teknologi.. Liza yg tak berfb nih, susah nak amik gambar Adam kat tadika.. :(

    ReplyDelete
  3. seronok tgk gmbr Adam dengan kwn2 dio tuh...

    ReplyDelete
  4. chii paling suka pic 1st...adam pandai posing..ehehe

    ReplyDelete