Keletah Si Kecil

Keletah yang pasti akan menjadi kenangan manis di satu hari nanti.

Bila marah - muncungkan mulut
Bila mahukan sesuatu - tersenyum-senyum sampai ke telinga, badan pun melentok-lentok
Bila  main game ( psp / xbox ) - time ni, mesti request nak makan nugget. Kena bersuap la
Bila ajak main lukis-lukis atau membaca - certain time ok, selalunya " Adam sleepy la mama "
Bila nak tidur malam - kena peluk dan gosok-gosok
Bila nak keluar jalan - pilih baju sendiri, tak pakai baju yang disediakan
Bila bermain di playground - suka berkawan. Tapi jika tiada geng, cepat bosan dan ajak balik
Bila mandi - lamanya dia mandi! Gigi gosok sendiri walaupun tak cuci :)
Bila tengok tv - pandainya dia komen - buat macam tu bagus, macam tu tak bagus.
Bila kena marah - pandai pujuk balik. Bodek pun pandai -- kalau mama n papa yang marah....
Bila mengantuk - sehabis daya tak mahu tidur. Geram jugak!
Hobi - jadi baby! Bercakap pelat-pelat walaupun Adam memang tak pelat -- anak sorang. So, manja terlebih la kot :)

3 comments:

  1. hihii mesti sweet time buat baby2 tu kan... :-)

    ReplyDelete
  2. kalau dpt di videokan setiap aksi...lg menarik kan =)

    ReplyDelete
  3. mmg cukup indah bila dikenang..ada byk gak persamaan dengan aiman..:)

    ReplyDelete