Blog Terbengkalai

Blog terbengkalai? Hehehe... Walaupun tiada cerita yang best untuk dikongsi, namun, tiada masalah untuk mama update perihal Adam. Walaupun tiada aktiviti yang bagus untuk dikongsi, sebenarnya, doing nothing pun satu aktiviti juga. Aktiviti membuang masa ;)

Lappy mama meragam. Entah virus apa yang telah mencemar duli. Entry ringkas2 macam ni, boleh la guna iPad. Tapi, kurang best sebab tiada usb port untuk mengupload gambar. So, stay tuned. Mungkin entry ringkas sahaja yang mampu dikeluarkan sehingga lappy ku sembuh :(

7 comments:

  1. kene bagi ubat kat lappy tuh kak.

    ReplyDelete
  2. Sakit apa la plak lappy tu sya...

    Mak cam sya la jugak kot. Wlupun lappy ni dah tahap usang, tp rasanya ssh kot nak soh mak tukar lappy baru. Bnyk benda dok dlm ni..hihihi. Menaip ne blog dr lappy ni jugak yg best dr update dr S2 or samsung tab :)

    ReplyDelete
  3. semoga lappy copek sembuh...amin...:)

    ReplyDelete
  4. sy ni dh brp hari x update.. balik kg.. mulalah mls..hihii

    ReplyDelete
  5. salam Mama Adam. sian kat lappy tu, dia perlu rehat agaknya...tuan dia pun dapat rehat juga kan?

    ReplyDelete
  6. lor lappy buat hal rupanya patut dh lama tak update hari tu

    ReplyDelete