School Outing Day - First Time

22 Feb 2012 - First field trip dengan kawan-kawan. Adam memang la gembira. Mama, lebih lagi! Sebab, mama pasti yang Adam akan happy berganda-ganda. Kira macam happy hour la kan. First time ni... Dan yang mama paling happy, teacher kata nak buat activity macam ni setiap bulan.

Cuma yang tak bestnya, Adam demam malam tu. Tiga hari pulak tu. Tak pe, kita layan pictures.

The journey begins... kanak-kanak ini start jogging.

My camera shy hero. Eh, Adam tak lari?

Bridge walking

Seronok main!

Putera puteri

Kawan-kawan sekelas

Breakfast aka picnic di kedai

Finally, end up di library

Haaaa..... kan ada dalam wishlist mama nak bawa Adam pergi ke library tahun ini. Tq teacher kerana bawa budak-budak ni ke library. Kiranya, kalau mama tak sempat bawa Adam ( aka malas ), Adam dah sampai dah ke library. Heeee... 

13 comments:

  1. wah bestnya adam.. a'aa kan kita pun mesti tumpg sekaki seronokkan.. yela, ank eppy.. ibu bahagia.. :-)

    ReplyDelete
  2. Seronok! Kalau teacher dia nk wat tiap2 bulan, i on aje. Asal adam happy, kira ok la

    ReplyDelete
  3. seronok la Adam kan bilo dah ramai2 mcm tuh...

    ReplyDelete
  4. aktiviti mcm ni memang best... anak2 nampak seronok.. lebih lagi kalo end up di library.. fikri belum pernah lagi ke library..

    ReplyDelete
  5. kalau dh dpt pg playground mcm tu budak mane tak hepi? haha

    ReplyDelete
  6. tidaklah jemu asyik dgn buku..baguslah teacher nak buat aktiviti camni selalu

    ReplyDelete
  7. Aktiviti yang yang menggembirakan kanak-kanak, tapi yg lebih penting aktiviti tu aktiviti yg menyihatkan jugak,kan? (^_^)

    ReplyDelete
  8. adam pemalu tp mama dia pantang nampak org hala muncung kamera. ahahaha

    ReplyDelete
  9. kecik2 da didedahkan dengan buku..insya Allah..nnt xde malas nak baca buku :)

    ReplyDelete
  10. @papa mifz : seronok sgt! Berkawan2

    @kak yong : satu hari nnti, bleh bw fikri ye kak yong. Tp, personally, mama rasa kalo bw g kedai buku yg boleh baca kt situ, dh ok dh

    @muna : tu la.. Weekdays asyik terperuk dlm rumah

    @mama ema & yayansmum : sihat!

    @reyha : erk?

    @chii : hopefully

    ReplyDelete
  11. semua muka ceria..yups2 kadang2 aktvt luar memang patut

    ReplyDelete
  12. comel2 semua muka budak2 nie..jelas terpancar wajah keceriaan adam..:)

    ReplyDelete
  13. @maya & puan kutu : betul. Sesekali akt mcm ni mmg meriangkan anak2

    ReplyDelete