It's Movie Time - Journey 2 The Mysterious Island

On the way pergi, Adam memang dah terlentok dalam kereta. Letih ok, melayan tetamu di sini dan di sini.

Alhamdulillah, sangat sesuai untuk kanak-kanak. Seperti biasa, Adam memang behave dalam panggung. Tidak terjerit terapa yang membuatkan mama dan papa senang hati kalau nak tengok movie. Juga this time, Adam boleh pakai spec 3D itu sampai ke hujung cerita. Tak macam masa tengok Puss In Boots, asik nak kena betulkan aje. 

Ceritanya berjaya menahan mata Adam yang mengantuk sesangat. So, kalau nak bawak anak untuk happy hour, sesuai la sangat citer ni.

Heee... Ini snap kat rumah lepas movie. Masih maintain happy mood.



11 comments:

  1. comel je dia..hehe..ske latu bleh tgk wayang..^^

    ReplyDelete
  2. oh Adam nih good boy la...bagus2...

    ReplyDelete
  3. dia sorang je. so, masih pengaruh baik :)

    ReplyDelete
  4. tingin gak msk paggung tp tkut alisha meragam..

    ReplyDelete
  5. Intan, kalo gitu tunggu dulu. nanti org marah kalo bising.

    tapi, u boleh bawak tgk cerita2 kartun yang sesuai. pegi time dah tengah2. org x ramai dan yang ramai pun, mesti family yang bawa anak2. so, kalo alisha terjerit etc, xde la nmpk sgt. sbb semua org mcm tu.

    ReplyDelete
  6. good boy adam nie..klu aiman tgok wayang selalu ganggu nak g toilet kencing.wajib punya!haha..

    ReplyDelete
  7. hai adam , budak2 jika seorang memang boleh duduk diam , jika beramai2 memang bising , ikut pengalaman saya lah ..

    apa pun adam nampak happy sangat tu

    ReplyDelete
  8. @bee : alhamdulillah. Adam senang dididik

    ReplyDelete