Teringin Nak Shopping Buku

Sempat la mama browse while waiting dlm meeting room. Buku-buku terbitan kumon. Wah!! Ada a few yang mama rasa sangat-sangat berkenan. Tak sabar nk tunggu hari Jumaat. Lunch hour panjang. Nak g MPH. Huu.... Sangat2 teruja. HaraP-harap Adam pun teruja.

Mama harap ada lah buku yang mama berkenan tu. Kalau xde, boleh beli online. Tapi, mama prefer utk review sendiri dulu buku-buku tu. Hanya untuk mempelbagaikan material. Wish ada buku utk math's games.


1 comment:

  1. @4 Nov 2011 : mama dah review kt MPH Alpha Angle. Tapi, stock tak banyak. Yang ada tu, rasanya, belum sampai tahap Adam lagi. Btw, mama dah baca la sikit-sikit pasal Kumon, and maybe, mama boleh follow cara mereka :D

    ReplyDelete