Grolier Product

Mama beli ini untuk Adam. Quite expensive. Harap-harap berbaloi. 



Kalau hanya utk buku, rasa tak berbaloi bayar beribu-ribu. Sebab buku-buku yang bagus, rasanya boleh dapat dengan mudah di MPH dan POPULAR. Itu kedai buku yang dekat. Kalau rajin, dekat PKNS Bangi, lagi banyak buku-buku yang bagus-bagus. Harga pun tak mahal. Cuma, mama beli sebab dapat ini.


Yang ini, tiada kat luar. Cuma, mama tak sure boleh ke beli set dia je. Ada a few more products yang mama berkenan. Kalau boleh beli products tu saja, SERONOKNYA! Sebab mama memang berkenan. Kalau tak boleh, xpe la. Mama beli set lain lepas Adam khatam set yang ni. 

So, next time, mama akan buat review product ni. Harap-harap, dapat la cerita yang bagus-bagus.

Owh, Magic English pun product Grolier juga. Yang ini, mama bg 2 thumbs up.

1 comment:

  1. Kak. Kak ada jual secondhand produk grolier ke?? Kalau ada tolong email saya di cladamenterprise@gmail.com

    ReplyDelete