Bean Bag Hello

Lagu ni, maybe senang. So, Adam dengar 2 kali dan boleh ikut. Yang ini, susah sikit kot. Sebab dia banyak pakai nama-nama orang. So, x familiar dengan Adam. Cuma part chorus je yang boleh, itupun takat sikit-sikit aje. Setakat ni, lagu ni, mama dah play 3 kali kot. Macam susah sikit, tapi, nampak dia enjoy. Yeahhh.... itu yang penting. Lagipun, yang ini, assent dia macam orang putih sikit. Yang dulu, macam melayu aje.... (konon :P )


Apapun, benda-benda macam ni sangat la menarik untuk budak-budak. So, if your child tak minat, biar sajer. Jangan paksa. Macam Adam, certain benda dia minat. Certain things, mama beli, tapi macam tak dipedulikan. Tapi, as time goes by, cuba lagi dengan material yang sama. Mungkin dia berminat. I have things yang bertahun-tahun di beli. Tapi, tak rugi pun, sebab, finally, digunakan juga.

No comments:

Post a Comment