Tak Kenal Maka Tak Cinta

Dulu, rasanya macam tak minat aje Adam ni main Angry Bird. Sekarang, melampau-lampau pulak. Rupa-rupanya, baru pandai main. Owhhh....

Adam baru faham rupa-rupanya. Itu yang tetiba syok. Same goes ngan buku-buku ke, puzzle ke. Masa mula-mula beli, memang Adam tak pandang langsung. Maybe jugak beli awal sangat. Belum sampai umurnya lagi. Tapi sekarang, semuanya dia suka. Sebab? Dah pandai. Cuma kalau suruh colour, yang ni fail sikit. Dia memang colour ikut suka. Tak peduli garisan / border atau apa pun. Bila mama tanya, jawabnya senang aje. " Adam colour. Kalau colour, kita colour aje. Bukan ikut garisan. ".

Owh.... ok la.... cuma pelik, sebab, dia boleh follow garisan cantik-cantik kalo menulis. Bila mewarna, tak boleh pulak. Rupa-rupanya, Adam ada theory sendiri. Ngeh3...


Nak try kasi more ikut garisan punya benda. Motor... motor... motor skills!

No comments:

Post a Comment